Gegarandeerd de beste onderhoudsspecialisten
Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in Tegelen/Venlo en omgeving.

De kernactiviteiten van Oehlen schilderwerken zijn:

  • Het betere nieuwbouw- en onderhoudschilderwerk
  • Hout- en betonrotreparaties (indien nodig vervangen wij ook kozijnen e.d.)
  • Glasservice en glasisolatie
  • Wandafwerkingen met exclusieve behangsels en oud-ambachtelijke technieken
  • Het aanbrengen van sierlijsten en rozetten (in hoogwaardige kunststof of in originele gipsuitvoering). Hiermee creëert u een decoratieve en geraffineerde interieurafwerking. Wanden en plafonds krijgen een stijlvol, exclusief karakter.
  • Kleur- en technische adviezen

 

Winterschilder                                          

Van november t/m maart.

Wij als winterschilder staan klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakken wij ook het buitenwerk aan: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. De winterschilder is de vakman die, wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw huis. Ook hebben wij speciale winterverven die bijdragen aan een perfect resultaat. U hebt er geen omkijken naar!
(Vraag naar de aantrekkelijke winterschilder korting). voor meer informatie zie: website

Zomer actie:

Laat uw huis weer stralen door gebruik te maken van de OnderhoudNL Garantie schilder. Zeker nu het zonnetje weer begint te schijnen en u weer veel buiten bent is het goed om uw woning weer eens te voorzien van een nieuw, stralend uiterlijk zodat u deze zomer niet alleen kunt genieten van het heerlijke weer maar ook van uw woning. Wij dragen dit keurmerk met trots en willen dit graag laten zien op uw woning. Dus, vraag eens (geheel vrijblijvend) informatie aan en laat u door ons verrassen.

klant tevredenheid banner

kijk voor meer informatie kijk onder:    www.onderhoudnlgarantie.nl 

klantentevredenheidsonderzoek in vullen klik hier:  : http://afkto.nl/publications/start/cc1aa436277138f61cda703991069eaf

 

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.